Hyresgäst
2/11/2020

Byggmax öppnar bygghandel och trädgårdsbutik i Vallentuna

Våren 2018 öppnar Byggmax ny butik i Vallentuna, i korsningen Väsbyvägen och Lindövägen. Vallentunabutiken är unik eftersom bygghandel och trädgårdsbutik för första gången etableras samtidigt och integrerat med varandra. Åtta till tio personer får anställning i butiken.  

Tidigare i år lanserade Byggmax det nya konceptet Byggmax Trädgård i anslutning till befintliga Byggmaxanläggningar i Borlänge och Vellinge.

– Vi har länge velat etablera oss i Vallentuna och har nu hittat en bra Byggmaxfastighet i ett fantastiskt handelsläge. Det känns riktigt kul att få möjlighet att öppna butik i Vallentuna och ge fler kunder möjligheten att handla byggmaterial och trädgårdsprodukter med kvalitet till kanonpriser, snabbt och enkelt, säger Johan Sperling, regionchef på Byggmax. Varmt välkommen i vår!

Kvalitet till lågt pris

Byggmax säljer byggvaror såsom virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg till både proffs och hemmafixare. Byggmax affärsidé är att erbjuda kunden byggvaror av bra kvalitet till låga priser, kunderna gör själva en del av jobbet, vilket leder till att företaget kan hålla ner kostnaderna. Byggmax har, utöver sina butiker, en populär e-handel med ett omfattande sortiment där kunden enkelt kan beställa hem sina byggvaror direkt till dörren och anlita Byggmaxcertifierade hantverkare.

Fler nyheter