Personal
2/11/2020

Lediga tjänster - vi söker nu en ekonom!

Vi växlar nu upp tempot och söker därför en ekonom med placering i Rosersberg.

Om tjänsten:

Du kommer att ha det dagliga ansvaret för den ekonomiska förvaltningen inom Rosenqvist Fastigheter koncernen. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektsidan, förvaltningssidan och ledningen. Du kommer att rapportera till Ekonomichefen och får en nyckelroll inom företaget. Du deltar också i frågor som rör utveckling av organisationen.

Din profil:

Vi söker dig som är ekonom eller har motsvarande relevant bakgrund och erfarenhet inom ekonomiområdet, gärna av liknande arbetsuppgifter.  För rollen ser vi gärna att du har kännedom om redovisningsregler för större bolag (K3). Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschen och framförallt av komponentredovisning och skattereglerna som finns i fastighetsbranschen. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 Personliga egenskaper:

Du är en strukturerad, prestigelös, dynamisk och engagerad person.

Ansvarsområden:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir hantering av kund- och leverantörsreskontra, övrig hyresadministration, löpande bokföring och lönehantering. Du deltar i framtagande av periodbokslut inklusive koncernredovisning, övrig ekonomisk uppföljning samt budget- och prognosarbete.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt till info@rosfast.se och skriv "Ekonom 2018" i ämnesraden.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Per Ericsson på telefon 070 - 611 92 00.

Fler nyheter