Personal
2/11/2020

Vi växer och söker framtidens projektledare!

Rosenqvist Fastigheter grundades 2010 och ingår i Rosenqvist Gruppen, som även har dryga 30 års erfarenhet av entreprenadverksamhet, främst inom järnvägsbranschen.

Rosenqvist Fastigheter - en dynamisk och engagerad aktör att växa med. Vi äger, utvecklar och förvaltar mark och verksamhetslokaler, med det starkt växande Stockholm/Mälar-dalen som huvudsakligt verksamhetsområde.

Som Projektledare hos oss kommer du ha det övergripande ansvaret, från ax till limpa, i projekt gällande ny- till- och ombyggnader. Du kommer naturligtvis att ha ett nära samarbete med ledningen samt djupt deltagande i plan- och bygglovsprocesser inkl. exploatering av ny mark.

Du rapporterar till VD:n och får en nyckelroll inom företaget. Du medverkar även naturligt i frågor som rör utveckling av vårt befintliga fastighetsbestånd.

Personliga egenskaper:

Självklart har du kunskaper inom entreprenadjuridik och erfarenheter från upphandling av konsult-, bygg- och entreprenadtjänster.

Du är strukturerad, framåtriktad och nytänkande och trivs med att driva flera projekt samtidigt. Du är utåtriktad och trivs med att vårda och utveckla kundrelationer på ett affärsmässigt sätt.

Du är prestigelös, engagerad och dynamisk och kommer därmed att få ett utvecklande och inspirerande arbete tillsammans med ett glatt gäng!

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm Nord Logistikcenter, Rosersberg i nya fräscha kontorslokaler ett stenkast från pendelstationen och bra lunchrestauranger inom gångavstånd.

Kvalifikationer

• God erfarenhet från en liknande roll.

• Byggnadsingenjör el. motsv. flerårig erfarenhet av att självständigt leda byggprojekt.

Anställningsform

• Tillsvidare, heltid Om Anställningen

Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Rosersberg.

Språkkunskaper i tal och skrift:

• Svenska

• Engelska

Övrigt baskrav

• B-körkort

• Word/Excel

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV och Personligt brev .

Sista ansökningsdagen: 2018-02-28

Ansökan skickas till mattias.lindqvist@rosfast.se

Vid frågor om tjänsten kontakta Mattias Lindqvist (070-242 2147).

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten. Rekrytering sker löpande under

ansökningstiden och kan komma att tillsättas innan.

Fler nyheter