Lindövägens företagsby, Vallentuna​

Lindövägen 10, Vallentuna

Nyproduktion om ca 4300 m2 med ytor för verkstad och lager, förråd samt butik/kontor med skyltläge. Längst fram i byggnaden, med skyltläge ut mot Lindövägen, ligger två butiker/kontor om ca 550 kvm vardera (fördelat på två plan). Bakom butikerna/kontoren ligger 12 verkstadsfack, 6 större om ca 300 kvm och 6 mindre om ca 200 kvm. Ytorna kan anpassas men kommer som standard med ett entresolplan. Längst bak i byggnaden finns 4 förråd om ca 42 kvm vardera.

Byggnaden är belägen vid infarten till Vallentuna kommun, strax intill väg 268. Verkstäderna har 4m x 4m portar, 8,5 m takhöjd och kan byggas med hel- eller halvt entresolplan. Lokalerna ligger i det expansiva industriområdet Rosendal/Vargmötet med bland annat Byggmax som närmsta granne.

Här får du som hyresgäst ett perfekt tillfälle att få ett av regionens bättre lägen och samtidigt få möjlighet att påverka utförandet av lokalerna

Från Lindövägens företagsby har du ca 10 min till E4, ca 15 min till E18, ca 20 min till Arlanda och ca 25 min till Stockholm.

Kontakta oss om du är intresserad av en offert! 

Fakta om området 

Totalareal (m²): 4276
Förvärvad: Pågående projekt, färdigt Q2 2022

För ytterligare information, hör gärna av dig ››

Rulla till toppen