Om oss

Rosenqvist Fastigheter

Vår vision är: Tillsammans skapar vi de mest framgångsrika verksamheterna.

Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter och markområden med bra och hållbar avkastning. 

Rosenqvist Fastigheter har på kort tid etablerat sig som ett framgångsrikt, relevant och konkurrenskraftigt företag. Det är de personliga relationerna, engagemanget och förmågan att kunna erbjuda ändamålsenliga och konkurrenskraftiga lokaler på strategiska platser som har skapat företagets goda rykte. 

Vilka är vi? 

Rosenqvist Fastigheter är en del av Rosenqvist Gruppen som har sitt ursprung och säte i Hudiksvall. Bolaget grundades av entreprenören Anders Rosenqvist med målsättningen att förvärva, utveckla och förvalta kommersiella fastigheter och markområden. Med sina erfarenheter från andra lyckosamma företag både nationellt och internationellt tog han tidigt år 2010 sikte på att göra sitt första fastighetsförvärv i Stockholm. 

Rosenqvist Fastigheter är ett värderingsdrivet företag och samtliga anställda bidrar starkt till den kultur som skapas. Det finns en medvetenhet om att det är den kollektiva prestationen som skapar förutsättningarna för en framgångsrik och välkomnande arbetsplats med utrymme för personlig utveckling. Det är tillväxtresan och känslan av att göra nya affärer, tillsammans med kunderna, som driver företaget framåt.

Vår värdegrund består av tre ord som samspelar med varandra och skapar en helhet för hur vi ska utveckla en av Sveriges mest föredömliga och intressantaste arbetsplatser.

 

Orden är – flexibel – engagerad – personlig. 

”Tillsammans skapar vi de mest framgångsrika verksamheterna”

Rulla till toppen