Nordic Wellness öppnar i Vallentuna!

Rosenqvist Fastigheter välkomnar Nordic Wellness till Vallentuna.

Rosenqvist Fastigheter välkomnar Nordic Wellness till Vallentuna. Lokalerna om 2 534 kvm byggs och anpassas för att möta Nordic Wellness alla medlemmar. Träningsanläggningen kommer att erbjuda ett brett utbud av det senaste inom redskap, maskiner och gruppträning i anpassade lokaler. Därtill ska det finnas spinninglokal, padelbanor, konditionsavdelning med löpband, cykelmaskiner och roddmaskiner, samt möjlighetertill personlig träning. Premiären sker i februari 2022. 

Vi vill bidra till den allmänna folkhälsan, säger Magnus Wilhelmsson, verkställande direktör på Nordic Wellness AB. 

Nordic Wellness är under stark tillväxt och har över 260 etableringar på över 70 orter i landet vilket gör dem till en av Sveriges största friskvårdskedjor. 

Anläggningen kommer att ligga i Rosendal som inrymmer flertalet väletablerade företag, bostäder samt en stor golfanläggning runt knuten. Området är under stark tillväxt och många nya företag etablerar sig i området. 

Vi har sett behovet av en etablerad verksamhet som kan erbjuda träning i toppklass och där Vallentunaborna och besökarna kommer ha flexibiliteten att välja var de vill träna. Många av de som bor i Vallentuna jobbar i andra kommuner, vilket gör detta exceptionellt att kunna välja sitt träningsställe för dagen, säger uthyrningsansvarige Marcela Covarrubias

För mer information, vänligen kontakta

Mattias Lindqvist, VD
Mobil: 070 – 242 21 47 
E-post: mattias.lindqvist@rosfast.se

Marcela Covarrubias, Uthyrningsansvarig
Mobil: 073- 06803 45 
E-post: marcela.covarrubias@rosfast.se

Rulla till toppen